Private Farm

Marshall, Virginia

Located in the idyllic center of Northern Virginia’s hunt country, this new equestrian property blends traditional shingle style architecture with a New England influence, in reference to the owners’ origins. An eight-stall barn with a tack room and lounge connects to an enclosed dressage arena. The arena features an attached and slightly elevated observation lounge off the tack room to provide space for relaxing, lounging, and observing the indoor arena. The design incorporates environmentally friendly materials and techniques, and the arena roof is designed to eventually utilize solar panels to provide self-sufficient energy. Blackburn also teamed with Cebula Design, an award-winning interior design firm based in Massachusetts, to provide renovations to the residence, including a kitchen expansion and new family room.